Ρεάλ Μαδρίτης : Κινείται για την απόκτηση του Ούγκο Γιορίς

Ρεάλ Μαδρίτης : Κινείται για την απόκτηση του Ούγκο Γιορίς

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Κέιλορ Νάβας την φετινή σεζόν. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ενώ βγάζει και προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μοιράζεται τα παιχνίδια με τον έτερο τερματοφύλακα της Βασίλισσας, Κίκο Κασίγια (16 συμμετοχές ο Νάβας, 10 ο Κασίγια). Από την άλλη πλευρά, ο κλεισμένος για τον Ιανουάριο Κεπά θα λογίζεται ως αναπληρωματικός.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του 30χρονου γκολκίπερ, με τα ονόματα των Νταβίντ Ντε Χέα και Τιμπό Κουρτουά να έχουν ακουστεί. Όμως αυτές οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες, καθώς απαιτούνται αρκετά χρήματα για να αποκτηθεί ένας από τους δύο τερματοφύλακες.

Για αυτό το λόγο, οι Μερένχες ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του Ούγκο Γιορίς, σύμφωνα με δημοσίευμα την αγγλικής εφημερίδας Mirror. Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ κοστολογείται στα 25 εκατ. ευρώ και θέλει να κατακτήσει τίτλους, κάτι που μπορεί να του προσφέρει η Ρεάλ, διευκολύνοντας έτσι το έργο της.

Ο διεθνής Γάλλος, που κλείνει τα 31 στις 26 Δεκεμβρίου, αγωνίζεται στα Σπιρούνια από το 2012 (220 συμμετοχές) και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να φτάσει στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ το 2015, όπου και ηττήθηκε από την Τσέλσι (2-1). Συνολικά στην καριέρα του, ο Γιορίς έχει κατακτήσει μόλις 2 τίτλους. Το 2012, σαν παίκτης την Λυών, κατέκτησε το γαλλικό κύπελλο και το Σούπερ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ