Στο σπίτι του Ράκιτιτς οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Στο σπίτι του Ράκιτιτς οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα πήγαν στο σπίτι του Ράκιτιτς ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του Κροάτη μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League μετά την τεράστια ανατροπή που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», επιστρέφοντας από το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μετά το παιχνίδι ταξίδεψε στη Σεβίλλη και διασκέδασε σε τοπικό φεστιβάλ, μαζί με τον γιο του προέδρου της ομάδας από την Ανδαλουσία, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, ώστε να διασκεδάσουν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε καμία περίπτωση στους φίλους των «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα μια μερίδα τω οργανωμένων οπαδών της Καταλανικής ομάδας να μεταβεί στο σπίτι του Κροάτη μέσου, με σκοπό να του ζητήσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας «As», ο 31χρονος παίκτης βγήκε για να τους μιλήσει, λέγοντας πως ταξίδεψε στη Σεβίλλη για προσωπικούς λόγους και σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να θίξει ούτε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, ούτε φυσικά την ίδια την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ