«Τελειώνει» τον Νάβας ο Ζιντάν

«Τελειώνει» τον Νάβας ο Ζιντάν

Ο Κέιλορ Νάβας μετά από πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν στη ζωή, αλλά και στο… ποδόσφαιρο. Την εφαρμογή του ρητού αναμένεται να νιώσει στο «πετσί» του και ο Κέιλορ Νάβας.

Ο 32χρονος πλέον Κοσταρικανός ,είχε κάνει το «μπαμ» με τη φανέλα της χώρας του, πραγματοποιώντας εξαιρετικό Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία. Γυάλισε στη Ρεάλ η οποία τον απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες από τη Λεβάντε έναντι μόλις 10 εκατ ευρώ και από τότε ήαν ο βασικός τερματοφύλακας των Μαδριλένων.

Η κατάσταση όμως φάνηκε να αλλάζει για αυτόν μετά τον ερχομό του Κουρτουά. Ο Βέλγος γρήγορα πήρε μεγάλο μερίδιο εμφανίσεων από τον Νάβας με αποτέλεσμα ο Κοσταρικανός να χάνει όλο και περισσότερους πόντους στα αποδυτήρια των Μερένχες.

Τελικά σύμφωνα και με το ισπανικό «El Chiringuito TV», ο Νάβας αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης που θέλει να κάνει στην ομάδα ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η διοικούντες έχουν ήδη ενημερώσει τον 32χρονο πορτιέρο πως δεν υπολογίζεται και αναμένεται να πωληθεί, έχοντας συμπληρώσει 162 συμμετοχές με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ