Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μάτα

Κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μάτα

Ο Χουάν Μάτα μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Χουάν Μάτα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει στους κόκκινους διαβόλους.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα είναι μία από τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν στη Γιουνάιτεντ, αφού και ο σύλλογος δεν σκοπεύει προς το παρόν να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο ίδιος ο Ισπανός όμως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός δεν είναι άλλος από την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Μάτα εμπλέκεται εδώ κι αρκετό καιρό με τους μπλαουγκράνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στην ομάδα της Καταλωνίας ενδιαφέρονται για τον Μάτα και μάλιστα φαίνεται πως τα έχουν βρει στο οικονομικό και το μόνο που μένει είναι να μείνει κι επίσημα ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Μάτα επιθυμούσε την επιστροφή στο Ισπανικό πρωτάθλημα για να είναι κοντά στην οικογένεια του και φαίνεται πως θα υπογράψει στους μπλαουγκράνα, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ