Ράκιτιτς: «Θέλω να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ράκιτιτς: «Θέλω να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Derportivo», αναφερόμενος στο μέλλον στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Derportivo» για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, για τους στόχους του με τον Καταλανικό σύλλογο, αλλά και για τον απρόσμενο αποκλεισμό που υπέστησαν οι «μπλαουγκράνα» από τη Λίβερπουλ στο Champions League.

Ο Κροάτης αρχικά σημείωσε πως θέλει πάντα να κερδίζει και να κατακτήσει το νταμπλ με τη Μπαρτσελόνα, όπως και το Super Cup, ενώ φυσικά στόχος του παραμένει και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακόμη ανέφερε πως θέλει να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης αφού έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας μάλιστα πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φλύγει, παρά τις πολλές φήμες που τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια.

Τέλος μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League, λέγοντας πως είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγήσει, κάνοντας λόγο και στον στίβο για κάποιον που τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς:

«Θέλω πάντα να κερδίζω, θέλω να κερδίζω ακόμα και στις προπονήσεις. Το μοναδικό κομμάτι στο οποίο μπορεί να χάνω είναι όταν παίζω με την κορούλα μου, αλλά θέλω τα πάντα. Θέλω το νταμπλ για φέτος, θέλουμε και το Super Cup πιο μετά και φυσικά θέλουμε να φτάσουμε και στο Champions League» είπε αρχικά, ενώ για το μέλλον του ανέφερε:

«Δεν έχω προκαλέσει καμία αμφιβολία σε κανέναν για τις προθέσεις μου. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Είμαι εδώ που θέλω να είμαι και είμαι χαρούμενος σε αυτό τον σύλλογο. Δεν έχω καμία άλλη σκέψη. Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω», τόνισε, ενώ είπε για το ματς με τη Λίβερπουλ:

«Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω όσα συνέβησαν είτε μέσα σε μισό λεπτό, είτε μέσα σε μισή ώρα. Όμως, στον αθλητισμό πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που πραγματικά δεν μπορείς να εξηγήσεις. Πώς να εξηγήσεις ότι ένας άνθρωπος τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα; Κάπως έτσι είναι…

Και δεν νομίζω ότι πρέπει να πούμε ότι θα μάθουμε από αυτό που συνέβη, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε λίγο παραπάνω από τις άλλες φορές. Δεν θα υπάρχει ομάδα με μεγαλύτερη δίψα για το Champions League από εμάς την επόμενη σεζόν… Η Μπαρτσελόνα οφείλει και θέλει να κατακτά τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ