Μπαρτσελόνα: 6ο «χρυσό παπούτσι» για τον… εξωγήινο Μέσι! (vid)

Μπαρτσελόνα: 6ο «χρυσό παπούτσι» για τον… εξωγήινο Μέσι! (vid)

Ο Μπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ στον αγώνα της Παρί με την Ρεμς και ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε και τυπικά το «χρυσό παπούτσι» για τη σεζόν 2018-2019!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και με τη βούλα ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη για τη σεζόν 2018-2019, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να κερδίζει το «χρυσό παπούτσια» για τρίτη σερί σεζόν και έκτη συνολικά φορά στην σπουδαία καριέρα του!

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 36 γκολ και μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ θα μπορούσε να τον απειλήσει. Ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, σκόραρε μόνο ένα γκολ κόντρα στη Ρεμς, ενώ ήθελε τέσσερα και έτσι έμεινε στα 33.

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Κ. Ρονάλντο από την άλλη, δεν κατάφερε να τον απειλήσει και έμεινε στις 4 κατακτήσεις.

Ο Μέσι εκτός από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, στη φετινή σεζόν ξεπέρασε επίσης σε γκολ τους Κουαλιαρέλα, Λεβαντόφσκι, Σαλάχ και Ομπαμεγιάνγκ. Τα 36 γκολ που πέτυχε μάλιστα είναι η 4η μεγαλύτερη επίδοσή τους μετά τα 50 το 2011-12, τα 46 το 2012-13 και τα 37 το 2016-17.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαρτσελόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ