Πουλάει τον Ράμος με 100 εκατ. ευρώ η Ρεάλ

Πουλάει τον Ράμος με 100 εκατ. ευρώ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον Σέρχιο Ράμος, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με ένα ποσό της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε φάση αναδόμησης, όμως ενδέχεται να συμβούν και αλλαγές που κανείς δεν περίμενε πριν το τέλος της σεζόν. Στην Ισπανία επιμένουν να λένε ότι ο Σέρχιο Ράμος αναμένεται να αποχωρήσει αφού δεν περνάει καλά πλέον στη βασίλισσα και θέλει μια νέα πρόκληση.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ρήξη και ο αρχηγός των «μερένχες» θέλει να αποχωρήσει, με την ομάδα του να μην είναι αρνητική να τον πουλήσει. Επίσης τονίζεται ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον αρχηγό τους, αλλά μόνο αν τους καταβληθεί το ποσό των 100 εκατ. ευρώ από κάποια ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να φύγει χωρίς αυτό το πόσο να μπει στα ταμεία της ομάδας.

Φυσικά αυτό δυσκολεύει και τις προσπάθειες που κάνουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, αλλά και μια ομάδα από την Κίνα που πληρώνει «χρυσό» συμβόλαιο στον Ράμος, αλλά αδυνατεί να καλύψει αυτά που ζητάει η Ρεάλ. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τη Ρεάλ πάντως να έχει τον παίκτη στα χέρια της μέχρι και το 2021 όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ