Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Πιάνιτς

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Πιάνιτς

Σε περίπτωση που ναυαγήσει το deal με το Πολ Πογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης θα στρέψει την προσοχή της στον άσο της Γιουβέντους

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας AS, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Μίραλεμ Πιανίτς εάν δεν καταφέρει να πείσει τον Γάλλο διεθνή άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά!

Ο μέσος των Κόκκινων Διαβόλων είναι ένας παίκτης που ζήτησε προσωπικά ο Ζινεντίν Ζιντάν, θέτοντας ως εναλλακτική λύση αυτή του Κριστιάν Έρικσεν της Τότεναμ.

Όπως αναλύει η As αν ομως δεν προχωρήσει καμία από τις άνωθεν περιπτώσεις, τότε οι Μερένχες θα στραφούν στη λύση Πιάνιτς!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους μέχρι το 2023. Αν όμως η προσφορά της Ρεάλ είναι ελκυστική, η Βέκια Σινιόρα δεν θα διστάσει να τον πουλήσει, για να βάλει χρήματα στα ταμεία της που θα της επιτρέψουν να κινηθεί δυναμικά στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γιουβέντους αναμένει να πουλήσει τον παίκτη σε ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει αυτό το ποσό και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Βόσνιο για τιμή χαμηλότερη των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, η Ρεάλ θα πρέπει να λάβει υπόψη το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων για τον Πιάνιτς καθώς ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι τον «γλυκοκοιτάζουν» εξίσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ