«Ο Όμπλακ θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ»

«Ο Όμπλακ θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ»

Ο Σλοβένος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη προκειμένου να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τα χρώματα των «κόκκινων διάβολων».

Αναταραχή έχει προκληθεί στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης σχετικά με την περίπτωση του Γιαν Όμπλακ, καθώς φαίνεται πως ο Σλοβένος θέλει να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ESPN, ο έμπειρος γκολκίπερ είναι έντονα δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπό του, ενώ παραμένει ανήσυχος και για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που πρόκειται να βρίσκονται οι Μαδριλένοι την επόμενη σεζόν.

Η δυσανασχέτηση μάλιστα του 26χρονου προς ους «ροχιμπλάνκος» τον έχει ωθήσει στην απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μαδρίτη και πλέον έχει βάλει στόχο να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο Όμπλακ θέλει να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Ντε Χεα κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω και της αγάπης που τρέφει από νεαρή ηλικία προς τους «κόκκινους διάβολους».

Πάντως, η μετακίνησή του στο «Όλντ Τράφορντ μόνο εύκολη δεν προμηνύεται, καθώς ο Σλοβένος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ η ρήτρα του ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ