Υπέγραψε στη Ρεάλ ο γιος του αδικοχαμένου Ρέγες (pic)

Υπέγραψε στη Ρεάλ ο γιος του αδικοχαμένου Ρέγες (pic)

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες Λόπεθ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής των Μαδριλένων

Την 1η Ιουνίου ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα της Ισπανίας, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 35χρονος Ρέγες πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα, μεταξύ άλλων, με τις φανέλες των Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Σεβίλλης.

Τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν, ο γιος του αδικοχαμένου μεσοεπιθετικού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες Λόπεθ όπως είναι το όνομά του θα ενσωματωθεί στις Ακαδημίες της Βασίλισσας και ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι πρότινος, ο 11χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στις Ακαδημίες της Λεγανές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ειδικά την οικογένειά του. Θα συνεχίζω να δουλεύω και να μαθαίνω με ταπεινότητα», έγραψε στο Instagram ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Muy contento y orgulloso de empezar una nueva etapa en el @realmadrid Agradecer a todas las personas que me han apoyado y han confiado en mi, en especial a mi familia. Seguiré disfrutando, trabajando y aprendiendo con humildad!! #Nuevaetapa #nuevasilusiones #Halamadrid #RealMadrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Reyes Lopez ⚽️🏃🏻🏆 (@_josereyeslopez_) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ