Σέρχιο Ράμος: «Ξεφτιλιζόμαστε με τέτοιες ήττες»

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ιδιαίτερα καυστικός μετά την βαριά ήττα από την Ατλέτικο, τονίζοντας ότι μπορείς να χάσεις με πολλούς τρόπους αλλά όχι με αυτόν.


Σέρχιο Ράμος: «Ξεφτιλιζόμαστε με τέτοιες ήττες» | to10.gr

Δεν «έκατσε» καλά στον Σέρχιο Ράμος η βαριά ήττα (7-3) από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε καυστικές δηλώσεις μετά την συγκεκριμένη ήττα.

Η στάση ευθύνης του Μαρινάκη και οι δύο μοναδικές επιλογές

Σε αντίθεση με τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, που προσπάθησε να «χρυσώσει το χάπι» αυτής της ήττας καθώς τόνισε ότι για την Ρεάλ ήταν απλά ένα φιλικό αλλά η Ατλέτικο δεν το είδε έτσι, ο Ράμος τόνισε ότι οι παίκτες της Ρεάλ ξεφτιλίζονται με τέτοιες ήττες, όσο και αν πρόκειται για φιλικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να περιορίσουν κάπως τη «ζημιά», μετά από ένα τραγικό πρώτο.

«Το συναίσθημα δεν είναι καθόλου ωραίο. Μόλις ξεκινήσαμε, αυτά είναι ματς για να φτάσουμε το επίπεδο απόδοσης που θέλουμε. Το προσεγγίσαμε σαν φιλικό ενώ εκείνοι σαν τελικό. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ευρύ. Ξεφτιλιζόμαστε. Μπορείς να χάσεις με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με αυτόν. Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, ο στόχος ήταν να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτό το κάναμε. Είναι, όμως, ένα πολύ κακό αποτέλεσμα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ