Γύρισε το… φύλλο στη Ρεάλ για τον Χάμες

Γύρισε το… φύλλο στη Ρεάλ για τον Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να έμοιαζε και πάλι φευγάτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως Ατλέτικο και Ασένσιο φαίνεται πως κρατούν τον Κολομβιανό στο ρόστερ της Βασίλισσας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετά από το εκπληκτικό Μουντιάλ του 2014, ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά βαΐων και κλάδων, ωστόσο δεν δικαιολόγησε ποτέ τα 75 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Αγωνίστηκε στους Μερένχες για τρία χρόνια, βγάζοντας αρκετούς μικροτραυματισμούς και πρόλαβε να καταγράψει 111 συμμετοχές με συνεισφορά  36 γκολ και 40 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2017 έφυγε για τη Γερμανία και την Μπάγερν με διετή δανεισμό έναντι 13 εκατ. ευρώ και όλα έδειχναν πως θα αποτελούσε παρελθόν, αφού βρισκόταν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του Ζιντάν.

Η αναμέτρηση με την Ατλέτικο όμως και η ιστορικά βαριά ήττα με 7-3, σε συνδυασμό με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο που χάνει όλη σχεδόν τη σεζόν, έφεραν ένα ντόμινο εξελίξεων.

Το χαστούκι από τη μισητή εχθρό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το όνομα του Κολομβιανού εμπλέκονταν στα ρεπορτάζ της Ατλέτικο Μαδρίτης, οδήγησε τους ιθύνοντες της Ρεάλ να αποφασίσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα μετά και τον τραυματισμό του Ασένσιο όπως αναφέραμε νωρίτερα, αδειάζει μια θέση μεσοεπιθετικά και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνει καριέρα στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ