Όταν τα… παραστρατήματα του Σίλβα τον «έκοψαν» από τη Ρεάλ

Όταν τα… παραστρατήματα του Σίλβα τον «έκοψαν» από τη Ρεάλ

Ο Ισπανός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από το Μάντσεστερ, όμως η ιστορία θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική αν τα... νυχτοπερπατήματα δεν του είχαν στερήσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νταβίντ Σίλβα πραγματοποίησε την 400η του συμμετοχή στην Premier League το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως αποτελεί μια από τις σημαντικότερες φιγούρες που αγωνίστηκαν στα αγγλικά γήπεδα την τελευταία δεκαετία.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία του πρωταθλήματος, ενώ από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει την τροπαιοθήκη.

Παρόλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί αν ο ίδιος είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει τελικά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, πίσω στο 2010.

Την εποχή που ο Ισπανός άσος αγωνιζόταν ακόμη με τα χρώματα της Βαλένθια, οι Μαδριλένοι φημολογείται πως τον είχαν προσεγγίσει προκειμένου να τον «ντύσουν» στα λευκά.

Ο ίδιος μάλιστα είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και όλα έδειχναν πως η νέα σεζόν θα τον έβρισκε να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Παρόλα αυτά, η έντονη εξωγηπεδική του ζωή, τα αναρίθμητα πάρτι και τα προβλήματα με το ποτό έβαλαν δεύτερες σκέψεις στους «Μερένχες», οι οποίοι τελικά αποφάσισαν να κάνουν πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το μέλλον εξελίχθηκε ιδανικά για τον 33χρονο, ο οποίος εν τέλει βρήκε τη δική του Ιθάκη στη Βορειοδυτική πλευρά της Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ