Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς με την Σεβίλλη (22/9, 22:00) για τις φήμες περί αντικατάστασής του, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται ανεπηρέαστος από την κριτική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει «προβληματικά» τη φετινή σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε εύκολα από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-0.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχεται έντονη κριτική, με τις φήμες να κάνουν λόγο για απομάκρυνσή του από τον πάγκο της «βασίλισσας», σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ήδη την εμφάνισή του, με τον «Ζιζού» να απαντάει σε ερωτήσεις για τον «Special One» και το μέλλον του ίδιου, στη συνέντευξη τύπου ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

«Δεν με ενοχλεί (σ.σ. που ακούγεται ο Μουρίνιο). Έτσι είναι. Έτσι είναι η κατάσταση. Όταν τα πράγματα πάνε έτσι, πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο, αλλά είναι πραγματικότητα.

Δεν με εκπλήσσει η κριτική. Έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπήρχαν πολύπλοκες καταστάσεις σε αυτή την ομάδα, αλλά πάντα τις ξεπερνούσε. Δεν αισθάνομαι ότι με αμφισβητεί ο σύλλογος, το εντελώς αντίθετο. Αν δεν ήταν έτσι, το καλύτερο θα ήταν να φύγω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Ζιζού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ