Θέλτα – Μπιλμπάο 1-0

Θέλτα – Μπιλμπάο 1-0

Σπουδαία νίκη με 1-0 πήρε η Θέλτα κόντρα στην Μπιλμπάο χάρη σε γκολ του Άσπας ενώ νίκη μετά από καιρό πήρε και η Μαγιόρκα με 2-0 κόντρα στην Εσπανιόλ.

Μεγάλη νίκη πήρε η Θέλτα κόντρα στην Μπιλμπάο επικρατώντας με 1-0 και ανάσανε βαθμολογικά μετά από πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Μία νίκη βέβαια που οι γηπεδούχοι την άξιζαν μιας και ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι.

Βέσγκα για την Μπιλμπάο και Σάντι Μίνα για την Θέλτα είχαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα απείλησε πρώτη με τον Ολάθα στο 54′ και 20 λεπτά τελικά άνοιξε το σκορ.

Ύστερα από κόρνερ του Ντένις Σουάρεθ ο Ιάγκο Άσπας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του η οποία το κράτησε μέχρι το φινάλε φτάνοντας στη νίκη. Στους 9 βαθμούς πλέον οι γηπεδούχοι που ξέφυγαν από τις θέσεις του υποβιβασμού, αντίθετα στους 12 και την έβδομη θέση έμειναν οι Βάσκοι.

Θέλτα: Μπλάνκο, Ολάθα, Αραούχο, Αϊντό, Ούγκο Μάγιο, Ντένις Σουάρεθ (87′ Μπέλτραν), Ραφίνια (71′ Μπράιθ Μέντεθ), Λομπότκα (82′ Πάπε Τσέικ), Οκάι Γιοκουσλού, Ιάγο Άσπας, Σάντι Μίνα

Αθλέτικ Μπιλμάο: Σιμόν, Γεράι, Μπαλενθιάγα, Κάπα, Ινίγο Μαρτίνεθ, Ντε Μάρκος (66′ Σάνσετ), Μουνιαΐν (81′ Αντούριθ), Ραούλ Γκαρθία, Ντάνι Γκαρθία, Βέσγκα (81′ Λαραθαμπάλ), Ινιάκι

Μαγιόρκα – Εσπανιόλ 2-0

Πολύ σημαντική νίκη πήρε και η Μαγιόρκα με 2-0 κόντρα στην Εσπανιόλ και έτσι πήρε μόλις το δεύτερο τρίποντό της στο πρωτάθλημα μετά την πρεμιέρα της La Liga.

Το σκορ άνοιξε στο 37′ ο Μπούντιμιρ ύστερα από σέντρα του Σάστρε με την Εσπανιόλ να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Μαγιόρκα πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Νταβίδ Λόπεθ έκανε κακό διώξιμο, η μπάλα στρώθηκε στον Σάλβα Σεβίγια και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Μαγιόρκα: Ρέινα, Σάστρε, Βαλιέντ, Ράιγιο (69′ Πρατς), Γκάμεθ, Μπαμπά (77′ Πεδράθα), Ντάνι, Σάλβα Σεβίγια, Φεβάς, Λάγκο Ζούνιορ (57′ Κούμπο), Μπούντιμιρ

Εσπανιόλ: Λόπεθ, Κορσιά, Λουίς Λόπεθ, Νταβίδ Λόπεθ (62′ Νάλντο), Πεδρόσα, Ρόκα (78′ Μελένδο), Σάντσεθ, Γκρανέρο, Βάργκας (75′ Πιάτι), Γου Λέι, Καμπουθάνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ