Κασεμίρο: «Ο Μπέιλ είναι σημαντικός παίκτης, από τους καλύτερους πριν τραυματιστεί»

Κασεμίρο: «Ο Μπέιλ είναι σημαντικός παίκτης, από τους καλύτερους πριν τραυματιστεί»

O Κασεμίρο υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, τονίζοντας ότι ο Ουαλός είναι εξαιρετικός παίκτης και σπουδαία μονάδα για εκείνους.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ διανύει την έβδομη σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζοντας και φέτος την αμφιβολία του κόσμου για την ποιότητά του.

Οι φήμες για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του δίνουν και παίρνουν, αλλά ο Κασεμίρο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον Ουαλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κασεμίρο για Μπέιλ:

«Ο Ζιντάν μας είπε πως είχε άδεια να πάει στο Λονδίνο. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικός για εμάς. Άμα μας ρωτήσει κάποιος θα πούμε πόσο ποιότητα έχει και πόσο καλός ήταν πριν τον τραυματισμό.

Ο Μπέιλ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, θα πήγαινε στην Κίνα, όλος ο κόσμος μιλούσε για το ότι θα έφευγε, αλλά ο Γκάρεθ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

Για το ότι έπαιζε γκολφ στην προετοιμασία αντί να βρίσκεται στην Αμερική: «Τι κάνει ο καθένας εκτός αγωνιστικού χώροι δεν με ενοχλεί. Πριν τραυματιστεί ήταν ένας από τους καλύτερους στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ