Ανατροπή δεδομένων: Χάνει το Clasico ο Αζάρ

Ανατροπή δεδομένων: Χάνει το Clasico ο Αζάρ

Σοβαρό πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τελικά δεν θα έχει διαθέσιμο τον Βέλγο άσο για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Με μια βροντερή απουσία φαίνεται πως θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη η Ρεάλ Μαδρίτης για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο Εντέν Αζάρ τελικά δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Clasico, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν την απουσία του μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους να διαρκεί μονάχα για μερικές ημέρες.

Ο Βέλγος άσος είχε υποστεί πρόβλημα στον αστράγαλο στον αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στο στρατόπεδο των «Μερένχες».

Μάλιστα, πεποίθηση των Μαδριλένων ήταν πως ο 28χρονος θα είναι σε θέση να δώσει κανονικά το «παρών» στο κρίσιμο ματς της 18ης Δεκεμβρίου, κάτι που όμως συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί.

Σύμφωνα με όσα αναπαράγονται στην Ισπανία, ο τραυματισμός του Αζάρ αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ΄ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα ο Ζινεντίν Ζιντάν να μην τον υπολογίζει για το επικείμενο ντέρμπι.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ίδιος χρησιμοποιεί ακόμη πατερίτσες για να περπατήσει και ως εκ τούτου δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Πλέον, βάσει των νέων δεδομένων η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, χάνοντας έτσι τα κρίσιμα ματς με Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ