Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει «ψαλίδι» 100 εκατομμυρίων ευρώ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει «ψαλίδι» 100 εκατομμυρίων ευρώ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παραβιάσει το Financial Fair Play και τον Ιανουάριο πρέπει να προχωρήσει σε δραστικές περικοπές για να μην τιμωρηθεί.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ανταγωνιστική στη La Liga και διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο από τη Μπαρτσελόνα. Σε προηγούμενες χρονιές αυτό θα σήμαινε ότι η διοίκηση θα προετοιμαζόταν να ενισχύσει το ρόστερ τον Ιανουάριο, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες για την πρώτη θέση.

Όμως, εξαιτίας των ανοιγμάτων του παρελθόντος, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ελπίζει σε προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο… Το αντίθετο, οι διοικούντες θα υποχρεωθούν να πουλήσουν παίκτες, εφόσον επιβεβαιωθεί το σαββατιάτικο ρεπορτάζ της «Marca».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τόσο μεγάλο χρέος που θα χρειαστεί κεφάλαια για να το μειώσει… Πως θα προκύψουν έσοδα; Μα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, διότι το νούμερο είναι πολύ μεγάλο…

H «Marca» υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εισπράξει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ τον Γενάρη, προκειμένου να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play στο τέλος της σεζόν. Αν δεν το πράξει, τότε το Financial Control Body της UEFA θα της επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών και η κατάσταση θα δυσκολέψει περισσότερο. Έτσι, πολλά από τα… ασημικά των «μερένχες» θα βγουν στη βιτρίνα του Μπερναμπέου, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεν προμηνύεται ευοίωνο το μέλλον για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα αποχωριστεί σημαντικούς παίκτες για να εξοικονομηθούν πόροι. Το αν θα τους αναπληρώσει εκ των έσω, είναι μία άλλη ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ