Σεβίλλη: Ανανέωσε έως το 2023 ο Γκιλ

Σεβίλλη: Ανανέωσε έως το 2023 ο Γκιλ

Ο πρώτος γεννημένος μετά το 2000 ο οποίος σκόραρε στη La Liga, ο 19χρονος εξτρέμ Μπράιαν Γκιλ, επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Σεβίλλη.

Ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της «έδεσε» η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέκτεινε το συμβόλαιο του Μπράιν Γκιλ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023 και το ανακοίνωσε επίσημα!

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σεβίλλης και η παραμονή του κρινόταν επιβεβλημένη από την τεχνική ηγεσία. Ο Γκιλ έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής των Σεβιγιάνων, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ο Γκιλ σημειώνει ραγδαία πρόοδο στην εξέλιξη του και ντεμπούταρε πέρυσι στην Primera Division, στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος γεννημένος μετά το 2000 (για την ακρίβεια έχει γενέθλια στις 11 Φεβρουαρίου του 2001), ο οποίος πετυχαίνει γκολ στη La Liga.

O Γκιλ είχε σκοράρει στις 25 Απριλίου του 2019 στη νίκη της Σεβίλλης με 5-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Ακόμα, στις 29 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο Γκιλ βρήκε δίχτυα στην επικράτηση της Σεβίλλης με 2-0 επί της αζέρικης Καραμπάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ