Ρεάλ Μαδρίτης: Ένας χρόνο χωρίς γκολ από φάουλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένας χρόνο χωρίς γκολ από φάουλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεχάσει να σκοράρει από φάουλ, αφού μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, κανένας δεν έχει καταφέρει να τον αντικαταστήσει!

Όταν έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μαδρίτη, όλοι περίμεναν ότι η Ρεάλ θα έχανε σε πολλούς τομείς. Όμως, υπήρχε μία κατηγορία που ενδεχομένως να μην πίστευαν ότι ο Πορτογάλος θα έλειπε τόσο πολύ: τις εκτελέσεις φάουλ. Επί Ρονάλντο, κανένας άλλος δεν διανοούταν να αναλάβει την εκτέλεση και τα στημένα στο Μπερναμπέου ήταν συνδεδεμένα μαζί του.

Εκ των πραγμάτων, η αντικατάσταση του Κριστιάνο σε αυτό το κομμάτι έχει αποδειχτεί όχι απλά ανεπαρκής, αλλά αδύνατη… Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πάρει γκολ από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ εδώ και 335 μέρες!

Ο τελευταίος «μερένχες» ο οποίος σκόραρε με εκτέλεση φάουλ δεν βρίσκεται πλέον στη Μαδρίτη. Πρόκειται για τον Ντάνι Σεμπάγιος, ο οποίος είχε πετύχει γκολ από στημένη μπάλα στις 13 Ιανουαρίου του 2019 και είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο 89′ με 2-1 επί της Μπέτις, στο γήπεδο «Μπενίτο Βιγιαμάρι» της Σεβίλης.

Έκτοτε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίρνει λύσεις στο σκοράρισμα με απ’ ευθείας εκτελέσεις από τις στατικές φάσεις. Αρκετοί Μαδριλένοι έχουν επιχειρήσει να σκοράρουν με αυτό τον τρόπο, αλλά απέτυχαν. Τις περισσότερες απόπειρες τις έχει ο Μπέιλ, 8 τον αριθμό και ακολουθεί ο Κασεμίρο με 4… Βαριά η… καλογερική του Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλα τα επίπεδα…

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, ο Λίονελ Μέσι έχει σκοράρει 8 γκολ για τη Μπαρτσελόνα, σε 46 εκτελέσεις φάουλ που έχει επιχειρήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ