Βαλβέρδε: «Πρέπει να κοιτάζουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»

Βαλβέρδε: «Πρέπει να κοιτάζουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι για να πάρει τη νίκη στο clasico.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου για το πρώτο φετινό clasico, με όλα τα φώτα να είναι στη Βαρκαλώνη.

Ο τεχνικός της Μπάρτσα, Ερνέστο Βαλβέρδε, έκανε δηλώσεις σχολιάζοντας τη σημασία του Clasico, την έξτρα ξεκούραση των παικτών του, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας στη σεζόν. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά από πολλές απόψεις. Αλλά ανεξάρτητα από τη βαθμολογία, σε αυτά τα παιχνίδια οι δύο αντίπαλοι είναι ίσοι».

Στα πρόσφατα αποτελέσματα στα ματς των δύο ομάδων: «Στα ματς που δίνουμε εκτός έδρας τα πάμε καλά, πετυχαίνουμε θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα μας φέρνουμε ισοπαλίες. Στη Βαρκελώνη η Ρεάλ Μαδρίτης συνήθως παίζει καλά, αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με την απαραίτητη ένταση».

Την κατάσταση του Αρτούρ Μέλο: «Δεν προπονήθηκε χθες, θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αύριο, αν και είναι πολύ δύσκολο να παίξει».

Την προετοιμασία της ομάδας: «Είναι θετικό που έχουμε μια μέρα επιπλέον για να ξεκουραστούμε. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα. Όπως είναι μειονέκτημα το αντίθετο, όπως συνέβη σε μας στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος».

Τον Καρίμ Μπενζεμά: «Διανύει μια εξαιρετική σεζόν με πολλά γκολ. «Βλέπει» εύκολα εστία και δημιουργεί ευκαιρίες. Θα τον ελέγξουμε».

Τις επιλογές της Ρεάλ: «Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Έχουν πολλές επιλογές και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παραταχθούν. Μπροστά μπορεί να παίξει ο Μπέιλ ή ο Ίσκο, ο Βινίσιους ή ο Ροντρίγκο. Ανεξάρτητα με αυτό, εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ