Μπαρτσελόνα: Αποχώρησε νευριασμένος από την προπόνηση ο Βιδάλ

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησε νευριασμένος από την προπόνηση ο Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποχώρησε με νεύρα από την αποχώρηση της Μπαρτσελόνα, όταν έμαθε πως δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καθόλου ικανοποιημένος από την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας κόντρα στη Ρεάλ δεν ήταν ο Αρτούρο Βιδάλ.

Στο άκουσμα της είδησης πως θα ξεκινήσει από τον πάγκο, ο Χιλιάνος… εξερράγη και αποχώρησε νευριασμένος από την τελευταία προπόνηση των Καταλανών πριν το Clasico.

Ο πρώην αστέρας των Μπάγερν και Γιουβέντους αδημονούσε για τη σπουδαία συνάντηση ανάμεσα στους δυο συλλόγους και το γεγονός πως δεν θα βρισκόταν στο βασικό σχήμα δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του ESPN, ο Βιδάλ…. απασφάλισε στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα», με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στα φυσιολογικά του.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος μέσος ήταν ανένδοτος και αποχώρησε νευριασμένος από την προπόνηση, προκαλώντας ένα παράξενο κλίμα στις τάξεις της ομάδας λίγες μόλις ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ