Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Διπλό που την επανέφερε στην τετράδα πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε 2-1 της Μπέτις στο «Benito Villamarín».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μπέτις εκτός έδρας και επανήλθε στην τετράδα με 32 βαθμούς, επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Στο 17′ η Μπέτις είχε δοκάρι με τον Φεντάλ που δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ ενώ καλή ευκαιρία είχε και ο Φεκίρ στο 25′.

Η Ατλέτικο αν και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική άνοιξε το σκορ στο 58′ με τον Κορέα να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Άλεξ Μορένο και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Στο 84′ ήρθε και στο 2-0 για τους φιλοξενούμενους χάρη σε εκπληκτικό τακουνάκι του Μοράτα.

Το μόνο που κατάφερε η Μπέτις ήταν να μειώσει σε 1-2 όταν σε σουτ του Μπάρτρα η μπάλα βρήκε και στον Φελίπε και κατέληξε στα δίχτυα.

Μπέτις: Ρόμπλες, Άλεξ Μορένο, Ρόγιαλ, Μαντί (83′ Τέγιο), Φεδάλ, Χουαρδάδο (70′ Λάινες), Χοακίν, Κανάλες, Μπάρτρα, Φεκίρ, Λορέν (60′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Φελίπε, Τρίπιερ, Χιμένεθ, Λόντι, Έκτορ Ερέρα, Σαούλ, Τόμας, Λεμάρ (57′ Κορέα), Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (88′ Μάρκος Γιορέντε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ