«Ψήνεται» η ανταλλαγή της δεκαετίας: Μπέιλ-Πογκμπά!

«Ψήνεται» η ανταλλαγή της δεκαετίας: Μπέιλ-Πογκμπά!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Αγγλία, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζονται θετικές στο ενδεχόμενο ανταλλαγής Γκάρεθ Μπέιλ με Πολ Πογκμπά.

Ανταλλαγή ανάμεσα στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Πολ Πογκμπά «ψήνουν» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Οι Μαδριλένοι θέλουν σαν… τρελοί τον Γάλλο σούπερ σταρ στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουν την Γιουνάιτεντ, με την οποία ο 26χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Delmarque» οι άνθρωποι της Ρεάλ για να δελεάσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται εκτός από χρήματα να δώσουν ως αντάλλαγμα και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν είναι και πολύ αγαπητός στη Μαδρίτη.

Οι Ισπανοί επιθυμούν την παραχώρηση του αρχηγού της Εθνικής Ουαλίας στην Γιουνάιτεντ και ταυτόχρονα την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, τον οποίο θέλει σαν… τρελός ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπατριώτης του 26χρονου χαφ, Ζινεντίν Ζιντάν. Η υπόθεση του Γάλλου μέσου δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως, το διοικητικό επιτελείο των Μαδριλένων δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα την περίπτωσή του. Μάλιστα, στο ενδεχόμενο ανταλλαγής εμφανίζεται θετικός ο Μπέιλ, που θέλει να επιστρέψει στο Νησί.

Ο Πογκμπά μετακόμισε στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ το 2016 από την Γιουβέντους, μια μεταγραφή που κόστισε στην βρετανική ομάδα 105 εκατ. €. Φέτος, έχει χάσει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού και έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 8 ματς (2 ασίστ).

Οσον αφορά στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός αποκτήθηκε από τη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2013 από την Τότεναμ έναντι 101 εκατ. €, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 847 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ