Συνεχίζεται χωρίς κόσμο το Βαγιεκάνο-Αλμπαθέντε

Συνεχίζεται χωρίς κόσμο το Βαγιεκάνο-Αλμπαθέντε

Η ισπανική ομοσπονδία τιμώρησε τη Ράγιο Βαγιεκάνο για τις ρατσιστικές επιθέσεις των οπαδών της κατά του επιθετικού της Αλμπαθέντε, Ρομάν Ζοζούλια.

Το παιχνίδι μεταξύ της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Αλμπαθέτε που είχε διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου για τη Segunda Division, είχε διακοπεί με απόφαση του διαιτητή στο ημίχρονο. Η αιτία ήταν τα συνθήματα των οπαδών της Ράγιο κατά του επιθετικού της Αλμπαθέτε, Ρομάν Ζοζούλια και τα οποία κρίθηκε ότι είχαν ρατσιστικό περιεχόμενο.

Η ισπανική ομοσπονδία επιλήφθηκε του θέματος και ανακοίνωσε την ετυμηγορία της: το παιχνίδι θα συνεχιστεί με το σκορ της διακοπής, το 0-0, όμως αυτή τη φορά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης, η Ράγιο Βαγιεκάνο θα δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της με το τμήμα της εξέδρας από το οποίο ακούστηκαν οι αποδοκιμασίες να είναι κλειστό…

Ο Ζοζούλια δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους οπαδούς της Ράγιο για να αποδοκιμαστεί. Ο Ουκρανός επιθετικός πριν πάρει μεταγραφή στην Αλμπαθέτε, έπαιζε στη Ράγιο και είχε ανοίξει κόντρα με τη συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου.

Ο Ζοζούλια είναι ένθερμος υποστηρικτής της παρακρατικής ουκρανικής οργάνωσης Azov Battalion, η οποία έχει ακροδεξιές πεποιθήσεις. Ο Ζοζούλια έχει αναρτήσει στα social media φωτογραφίες που υποστηρίζει τη δράση της και αυτό τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Οπότε, οι οπαδοί της Ράγιο τον κατηγορούν για φιλοναζιστικές απόψεις και τον αποδοκίμασαν στο ματς με την Αλμπαθέτε…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ