Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (vid)

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (vid)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 της Χετάφε και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 πόντους – Στο +1 από την Μπαρτσελόνα, που παίζει το βράδυ με την Εσπανιόλ.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2020 η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο πρώτο της παιχνίδι στο νέο έτος επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 της Χετάφε και ανέβηκε – έστω και προσωρινά – στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Μαδριλένοι με το τρίποντο που πήραν στο «Αλφόνσο Πέρεθ», για την 19η αγωνιστική της Primera Division, έφτασαν στους 40 βαθμούς και πλέον είναι στο +1 από την Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται το βράδυ εκτός έδρας με την Εσπανιόλ (22:00).

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα στο παιχνίδι με την Χετάφε και μέχρι το 34’ ο φωτεινός πίνακα του γηπέδου έδειχνε 0-0. Σε εκείνο το λεπτό ο Βαράν βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο, στο οποίο ήταν εξαιρετικός ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις. Στο 24’ είπε «όχι» στον Αραμπαρί, στο 31’ σταμάτησε τον Καμπρέρα και στο 43’ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Φαρ.

Στο 53’ ο Βαράν σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ. Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Μαδριλένοι από δεξιά και ο Γάλλος αμυντικός με κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μόντριτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βαλβέρδε έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, πάσαρε στον επερχόμενο Μόντριτς κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Δείτε τα highlights και τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ