Επαφές της Μπαρτσελόνα με την Παλμέιρας για Ματέους Φερνάντες

Επαφές της Μπαρτσελόνα με την Παλμέιρας για Ματέους Φερνάντες

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικό της τον Ματέους Φερνάντες και έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για τον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει βάλει μπροστά το πλάνο της ανοικοδόμησης, αφού σιγά σιγά θα μπει σε μια νέα εποχή που πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει σε βάθος χρόνου τον Λουίς Σουάρες και τον Λιονέλ Μέσι.

Για αυτό τον λόγο και οι μπλαουγκράνα κοιτάζουν την αγορά για διάφορεςπεριπτώσεις που μπορεί να απασχολούν με σκοπό να αντικαταστήσουν είτε έναν εξ αυτών είτε κάποιων εκ των Μπουσκέτς, Ράκιτιτς που επίσης είναι παίκτες που δεν θα μείνουν για πολλά χρόνια στον σύλλογο.

Ένας από τους παίκτες που κοιτάζει η Μπαρτσα λοιπόν είναι ο 21χρονος κεντρικός χαφ της Παλμέιρας, Ματέους Φερνάντες, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Οι μπλαουγκράνα ήδη μίλησαν με το κλαμπ της Βραζιλίας για να διερευνήσουν τις προθέσεις τους σχετικά με τον παίκτη.

Η Παλμέιρας, ομάδα στην οποία ανήκει, τον είχε αγοράσει πέρυσι 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ύψος 1.83 και είναι διεθνής με την U20 της Σελεσάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ