Ράκιτιτς: «Δεν μου άρεσαν πολλοί χειρισμοί της Μπαρτσελόνα»

Ράκιτιτς: «Δεν μου άρεσαν πολλοί χειρισμοί της Μπαρτσελόνα»

Τουλάχιστον... αιχμηρός για ορισμένες από τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ιβάν Ράκιτιτς!

Δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αυτή την περίοδο ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης μέσος εξέφρασε, μέσω δηλώσεών του, τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις και τους χειρισμούς της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως ο Ράκιτιτς βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «μπλαουγκράνα» και τελευταία υπάρχουν παιχνίδια όπου δεν παίρνει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε. Όπως με τη Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου συνολικά αγωνίστηκε και στα δύο ματς 11 λεπτά μόλις!

Με τη Λεβάντε την Κυριακή (2/2) αγωνίστηκε 90 λεπτά, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρύψει τη δυσάρεσκειά του για κάποια πράγματα.

Δείτε όσα ανέφερε ο Ράκιτιτς:

«Υπήρχαν πολλοί χειρισμοί που δεν μου άρεσαν και το λέω ξεκάθαρα. Ξέρουμε πως κάποιοι παίρνουν αποφάσεις, αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε για να χαιρόμαστε. Αυτό που μετρά είναι το καλό του συλλόγου και πρέπει να κατανοούμε κάποια πράγματα. Δεν θέλω να μιλάω για δυσαρέσκεια. Χαίρομαι που έπαιξα και κάθε φορά που το κάνω, όλοι το ξέρουν. Ό,τι έγινε, έγινε, γυρίζω σελίδα και κοιτάζω μπροστά χωρίς να μένω στα παλιά. Θέλω όλοι να υπολογίζουν σε μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ