Πρόβλημα στην επίθεση για την Ατλέτικο ενόψει Λίβερπουλ

Πρόβλημα στην επίθεση για την Ατλέτικο ενόψει Λίβερπουλ

Ο Ντιέφκο Σιμεόνε είδε τον Άλβαρο Μοράτα να τραυματίζεται στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Ρεάλ και πλέον υφίσταται ο κίνδυνος να μην υπάρχει διαθέσιμος επιθετικός για το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ.

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ωστόσο πρόβλημα αποτελεί και ο τραυματισμός που υπέστη ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός αποκόμισε πρόβλημα στο δεξί πόδι και κάπως έτσι οι «ροχιμπλάνκος» ξέμειναν από επιθετικούς καθώς ο Ντιέγκο Κόστα θα παραμείνει εκτός για αρκετό διάστημα, ενώ και ο Ζοάο Φέλιξ είναι τραυματίας.

Ο τραυματισμός του Μοράτα έχει σε μία κρίσιμη καμπή της χρονιάς, καθώς η τελευταία νίκη της Ατλέτικο ήταν στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ επί της Μπαρτσελόνα και έκτοτε μετράει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Μάλιστα, ακολουθεί και το ματς με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League, όπου η ομάδα της Μαδρίτης ενδέχεται να παραταχθεί χωρίς επιθετικό.

Ο Ζοάο Φέλιξ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει, αλλά κι αυτές να μην είναι πολλές.

Στο μεταγραφικό παζάρι η Ατλέτικο κινήθηκε για την απόκτηση επιθετικού, κατέθεσε πρόταση στην Παρί για τον Καβάνι, ωστόσο δεν απέκτησε τελικά σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ