Μπαρτσελόνα: Ξαναζεί την περίπτωση Πικέ (vid)

Μπαρτσελόνα: Ξαναζεί την περίπτωση Πικέ (vid)

Ο Αντάμα Τραορέ αναδείχτηκε από τη Masia, όμως μετακόμισε νωρίς στην Αγγλία και οι «μπλαουγκράνα» θα πληρώσουν πολλά για να τον ξαναφέρουν στη Βαρκελώνη.

Déjà vu με τον Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως ξαναζεί η Μπαρτσελόνα… Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Αντάμα Τραορέ, ο οποίος αναδείχτηκε από την Masia, όμως δεν καθιερώθηκε στο Καμπ Νόου και μετακόμισε στην Αγγλία. Ο 24χρονος ακραίος ανήκει στη Γουλβς, η οποία τον απέκτησε από τη Μίντλεσμπρο, την πρώτη ομάδα του στο Νησί.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την απόκτηση του, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Η Γουλβς είχε αγοράσει τον Τραορέ για 18 εκατομμύρια λίρες, επομένως η τιμή του Ισπανού ποδοσφαιριστή θα ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται επίσης να έχει στο στόχαστρο της τον Αντάμα Τραορέ.

Ασφαλώς, πρόκειται για μία από τις πολλές δυστοκίες στην αξιολόγηση του ρόστερ της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Η αναποτελεσματικότητα των «μπλαουγκράνα» έχει ως συνέπεια τη δαπάνη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς το ανάλογο αντίκρισμα στην ποιότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=bfeEXeBrAho

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ