Μπαρτσελόνα : Δίνει 150 εκατ. για Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα : Δίνει 150 εκατ. για Κουτίνιο

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς να αποκτήσει τον Κουτίνιο και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 150 εκατ. στη Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο.

Ο Φελίπε Κουτίνιο αποτελεί τον κύριο μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα από το περασμένο καλοκαίρι, με την Λίβερπουλ τότε να κρατάει σταθερή στάση και να μην παραχωρεί τον παίκτη.

Σημερινό (2/1) δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως οι Μπλαουγκράνα έχουν ετοιμάσει μια μυθική πρόταση για τον Βραζιλιάνο μέσο με σκοπό να πείσουν τους Κόκκινους του Μέρσεϊσάιντ να τον παραχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί θα προσφέρουν 110 εκατ. ευρώ μπροστά και άλλα 40 εκατ. σε μπόνους (προσωπικών στόχων, τίτλων) για τον Κουτίνιο, θεωρώντας πως τα χρήματα είναι αρκετά για να κάνουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να πει το «ναι» τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, στην Μπαρτσελόνα ποντάρουν και στην επιθυμία του Βραζιλιάνου μέσου να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μέσο πίεσης στη Λίβερπουλ.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το καλοκαίρι η πλευρά του Κουτίνιο «κυνήγησε» την μεταγραφή με όποιο τρόπο μπορούσε, όμως η Λίβερπουλ αρνήθηκε να τον πουλήσει και μένει να δούμε τι θα πράξει τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ