Μπαρτσελόνα – Χετάφε 2-1

Μπαρτσελόνα – Χετάφε 2-1

Με ακόμη μία προβληματική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Χετάφε και έπιασε την Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ματς παραπάνω. Γκριεζμάν και Ρομπέρτο τα γκολ των Καταλανών, έξι σερί ασίστ από τον Μέσι.

Ακόμη μια μέτρια έως κακή εμφάνιση για την Μπαρτελόνα με τους Καταλανούς να επικρατούν 2-1 της Χετάφε και να πιάνουν την Ρεάλ στην κορυφή με ματς παραπάνω. Κινδύνεψε με ισοφάριση η ομάδα του Σετιέν που σώθηκε από την τεράστια επέμβαση του Τερ Στέγκεν.

Τα πράγματα φάνηκαν να απλοποιούνται για την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο όταν σε διάστημα πέντε λεπτών σκόραρε με τους Γκριεζμάν (34΄) και Σέχρι Ρομπέρο (39′) από ασίστ των Μέσι και Φίρπο αντίστοιχα. Μάλιστα για τον Αργεντινό αυτή ήταν η έκτη του σερί στην La Liga αλλά έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ.

Η εξαιρετική Χετάφε που στάθηκε πολύ καλά στο Καμπ Νου σε όλο το παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει το σκορ με γκολάρα του Άνχελ στο 66′ και λίγο έλειψε να φτάσει και στην ισοφάριση στο 72′ όταν με απίθανη επέμβαση ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» στην κοντινή προβολή του Νιόμ. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα που έφτασε τελικά σε μια δύσκολη νίκη με την εικόνα της πάντως να προβληματίζει και πάλι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Άλμπα (22’ Φίρπο), Μπούσκετς, Αρτούρ (75’ Ράκιτιτς), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Φάτι (85’ Βιδάλ)

Χετάφε: Σορία, Νιόμ, Ντζενέ, Ετσέιτα, Ολιβέρα (52’ Κένεντι), Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Ετεμπό (67’ Εντιαγέ), Κουκουρέγια, Μάτα, Μολίνα (52’ Άνχελ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ