Ήττα και πτώση από την κορυφή για την Ρεάλ (vid)

Ήττα και πτώση από την κορυφή για την Ρεάλ (vid)

Η Λεβάντε νίκησε 1-0 τη "Βασίλισσα" και την έριξε στη δεύτερη θέση της Primera, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα.

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μία εβδομάδα πριν το Classico και τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League. Η ήττα με 1-0 από τη Λεβάντε την «γκρέμισε» από την πρώτη θέση της Primera Division και επέτρεψε στη Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει για δύο βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 79’, όταν ο Μοράλες έκανε ένα σουτ που δεν προμήνυε κίνδυνο, όμως ο Κουρτουά εκτίμησε λάθος την τροχιά της μπάλας και τη μάζεψε από τα δίχτυα του… Νωρίτερα, ο Αζάρ είχε τραυματιστεί και δεν θα αγωνιστεί στις κρίσιμες αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Πόστιγο, Βούκσεβιτς, Τόνιο, Μπρούνο, Καμπάνια, Μιραμόν, Μοράλες (81’ Πάμπλο Μαρτίνεθ), Μπάρντι, Μαρτί (67’ Μελέρο), Μαγιοράλ (88’ Σέρχιο Λεόν)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Μόντριτς (81’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Ίσκο (73’ Λούκας Βάσκεθ), Κρόος, Μπενζεμά, Αζάρ (67’ Βινίσιους)

https://www.youtube.com/watch?v=NBG0UVSNxSc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ