«Ετοιμάζει πρόταση για τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα»

Ο Νεϊμάρ είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ενόψει του φετινού καλοκαιριού, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν.

Η Μπαρτσελόνα δεν πείθει με την απόδοση της τη φετινή σεζόν και δείχνει πως έχει χάσει την αίγλη των προηγούμενων ετών.

Αυτό είναι κάτι που οι Καταλανοί θέλουν να αλλάξουν και γι’ αυτό ήδη εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι, βάζοντας ξανά την ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Μπάρτσα δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι μπλαουγκράνα ετοιμάζει πρόταση.

Συγκεκριμένα, η «Sport» κάνει λόγο για τον βραζιλιάνο, επισημαίνοντας πως είναι ο Νο.1 στόχος της ομάδας του Κίκε Σετιέν για να τονώσει την επίθεση του.

Το ρεπορτάζ των Καταλανών αναφέρει επίσης πως πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, καθώς αν αποκλειστεί νωρίς τότε είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνει στο Παρίσι ο 28χρονος παίκτης.

Μάλιστα οι απαιτήσεις των Γάλλων είναι μεγάλες μιας και φαίνεται να ζητούν κοντά στα 170 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, με την Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμοι να δώσει τα… ρέστα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ