Ραϊόλα: «Φέτος θέλω να πάω έναν παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ραϊόλα: «Φέτος θέλω να πάω έναν παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Μίνο Ραϊόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θέλει να στείλει έναν πελάτη στη βασίλισσα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας σε ολόκληρη την Ευρώπη, όμως ο Μίνο Ραϊόλα ετοιμάζεται να πιάσει… δουλειά ενόψει καλοκαιριού και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε δηλώσεις στη «Marca».

Ο ραδιούργος ατζέντης και ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ του κόσμου, δήλωσε ότι στόχος του για φέτος είναι να πάει έναν παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στον Πολ Πογκμπά.

«Οι σχέσεις μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλές. Έχω ήδη έναν ποδοσφαιριστή εκεί, τον Αρεολά, αλλά πρόκειται για δανεισμό. Θέλω να κάνω μία κανονική μεταγραφή και θα το προσπαθήσω αυτό το καλοκαίρι», είπε μεγαλοατζέντης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πολ Πογκμπά.

«Ο Πολ περνά μια δύσκολη περίοδο, αλλά ας το κάνουμε ξεκάθαρο, γιατί στην Αγγλία είναι πολύ ευαίσθητοι. Ο Πογκμπά συγκεντρώνεται να κάνει ένα καλό τελείωμα στη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Ιταλός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ