Μπαρτσελόνα: Δελεάζεται για Βαρκελώνη ο Ντομπελέ

Μπαρτσελόνα: Δελεάζεται για Βαρκελώνη ο Ντομπελέ

Ο Γάλλος κεντρικός χαφ της Τότεναμ δεν συνεργάζεται καλά με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ και θα ήθελε να πάρει μεταγραφή στους «μπλαουγκράνα».

Ο Τανγκουί Ντομπελέ είχε απασχολήσει τη Μπαρτσελόνα την περίοδο που αγωνιζόταν στη Λιόν. Ωστόσο, τότε κατέληξε στην Τότεναμ, η οποία ξόδεψε  περισσότερα από 70 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του. Εν τέλει, ο Γάλλος κεντρικός χαφ ίσως να καταλήξει το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη.

Η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει στο φύλλο της Πέμπτης ότι οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν έναν μοντέρνο κεντρικό μέσο, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Ο Ντομπελέ έχει μπει σε πρώτο πλάνο, αφού είναι ένας χαφ ο οποίος επιτίθεται και αμύνεται με ισορροπία και ανταποκρίθηκε στο υψηλότερο επίπεδο με την Τότεναμ.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το καταλανικό ρεπορτάζ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει μεταγραφή στο «Καμπ Νόου». Ο Γάλλος δεν έχει καλές σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο και έχει δεχτεί δημοσίως κριτική από τον Πορτογάλο για τις εμφανίσεις και την αγωνιστική του κατάσταση.

Εναλλακτική λύση για τον Ντομπελέ φέρεται να είναι για τη Μπαρτσελόνα ο μέσος της Νάπολι, Φαμπιάν Ορτίζ. Όμως, ο Ντομπελέ είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητα για τους Καταλανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ