Ινιέστα: «Το ποδόσφαιρο μετά την πανδημία δεν θα είναι το ίδιο»

Ινιέστα: «Το ποδόσφαιρο μετά την πανδημία δεν θα είναι το ίδιο»

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για τις αλλαγές που θα φέρει σε κάθε επίπεδο η πανδημία ενώ αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα σχολιάζοντας την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συνέντευξη στην «Marca» παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης εξαιτίας του κορωνοϊού, για την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τη Μπαρτσελόνα αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής.

Όσα είπε:

-Για την παγκόσμια πραγματικότητα που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός: «Δίχως αμφιβολία δεν υπάρχει περίπτωση το αύριο στο ποδόσφαιρο να είναι το ίδιο και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα υπάρξουν πολλές επιπτώσεις σε πολλά πράγματα. Πάντοτε μέσα από τα άσχημα και τις δυσκολίες βρίσκουμε τη δύναμη και καταλαβαίνουμε τι έχει πραγματικά σημασία.

Αυτό που συμβαίνει μας βοηθά να κατανοήσουμε τη δύναμη που έχουμε ως άνθρωποι, ως συνεργάτες και ως αλληλέγγυοι άνθρωποι. Θα μας βοηθήσει να μάθουμε πολλά και είναι κρίμα συμβαίνει αυτό λόγω των θανάτων πολλών ανθρώπων».

-Για τον Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω αν ήταν βιαστική ή όχι, δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση που ζούμε στο ποδόσφαιρο και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη των πραγμάτων. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος. Εάν η Μπαρτσελόνα πάρει τον τίτλο κανείς δεν θα θεωρήσει την απόλυση ως βιαστική. Αν πάει λάθος όλοι θα θυμηθούν την κατάσταση που υπήρξε και θα πουν ότι ήταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν πήρε μία εύκολη απόφαση, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε ότι προσπαθεί για το καλό του συλλόγου».

-Για το αν θα γίνει προπονητής όπως ο Τσάβι: «Μιλάω συχνά μαζί του. Με ενθαρρύνει να γίνω και εγώ προπονητής, να δοκιμάσω. Εκείνος είναι ενθουσιασμένος. Είμαι χαρούμενος που τον βλέπω έτσι και ίσως νιώσω κι εγώ το ίδιο στο μέλλον».

-Για τον Ροναλντίνιο: «Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του ωστόσο είδα και εγώ τις εικόνες από την Παραγουάη στην τηλεόραση και είναι κάτι που με στεναχωρεί. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ