Στη χειρότερη 11άδα της Ρεάλ ο Πάμπλο Γκαρσία!

Στη χειρότερη 11άδα της Ρεάλ ο Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Ουρουγουανός πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την AS να του δίνει μια θέση στη χειρότερη 11άδα της Βασίλισσας!

Στην Ελλάδα λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά κατακρίθηκε από τους υπόλοιπους φιλάθλους για την αντιαθλητική συμπεριφορά που είχε σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, ειδικά στους αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί ακόμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χωρίς να καταφέρει να πείσει ότι άξιζε τα λεφτά που έδωσε η Βασίλισσα για να τον πάρει από την Οσασούνα το καλοκαίρι του 2005.

Ο Ουρουγουανός, που εργάζεται πλέον ως προπονητής στον πάγκο της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε από τη Ρεάλ, με την «AS» να τον τοποθετηθεί στη χειρότερη 11άδα της μαδριλένικης ομάδας! Η ισπανική εφημερίδα τον έβαλε στην ίδια 11άδα με τον Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος είχε «παίξει» για τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και παραλίγο ο Πορτογάλος μπακ να φορέσει τα χρώματα του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, τη χειρότερη 11άδα της Ρεάλ απαρτίζουν οι: Μπιζάρι, Ντιόγκο, Γούντγκεϊτ, Σπάσιτς, Κοεντράο, Γκαρσία, Γκράβεσεν, Φομπέρ, Μπάλιτς, Κασάνο, Ντρέντε.

Δείτε το σχεδιάγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ