La Liga : Πήρε επιθετικό από την Πόρτο η Μάλαγα (vid)

La Liga : Πήρε επιθετικό από την Πόρτο η Μάλαγα (vid)

Την απόκτηση του 29χρονου Αλμπέρτο Μπουένο Κάλβο από την Πόρτο ανακοίνωσε η Μάλαγα, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμής και συνεχίζοντας έτσι τις μετεγγραφές ενόψει της μάχης που θα δώσει για παραμονή στην ισπανική Primera Division.

Την τρίτη της χειμερινή μετεγγραφή πραγματοποίησε η Μάλαγα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπουένο Κάλβο, υπό τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Πόρτο. Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος Μαδριλένος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται κατά βάση ως δεύτερος επιθετικός, έχει παίξει όμως κατά τη διάρκεια της καριέρας του και ως αριστερός εξτρέμ.

Ο Μπουένο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «Δράκους» ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2009 πωλήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Τη σεζόν 2010/11 έπαιξε δανεικός στην Ντέρμπι και το 2013 έμεινε ελεύθερος, υπογράφοντας στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μετά από μια διετία η Πόρτο τον ενέταξε -ως ελεύθερο- στο δυναμικό της, στην Πορτογαλία όμως δεν κατάφερε να στεριώσει, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Γρανάδα (Αύγουστος ’16 – Γενάρης ’17) και Λεγκανές (Γενάρης ’17 – Ιούνιος ’17), ενώ από το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα.

Το τρίτο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδα του Μίτσελ (μετά τους Ιτούρα και Μικέλ) συμμετείχε μάλιστα στην προπόνηση της Τρίτης (9/1) και υπολογίζεται κανονικά από τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού για το προσεχές (12/1) εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Χετάφε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ