Ο Βαλβέρδε ξαναπιάνει δουλειά στο Μεστάγια!

Ο Βαλβέρδε ξαναπιάνει δουλειά στο Μεστάγια!

Ο Βάσκος φέρεται να έχει συμφωνήσει για να αναλάβει προπονητής της Βαλένθια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δουλεύει από την ημέρα που διέκοψε τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα… Όπως μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», ο Βαλβέρδε ψάχνει σπίτι στη Βαλένθια επειδή την επόμενη σεζόν αναμένεται να εργαστεί στο Μεστάγια!

Τις «νυχτερίδες» καθοδηγεί ο Άλμπερτ Θελάδες, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν θέσει σε αμφισβήτηση το μέλλον του. Η Βαλένθια έχει πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει να μην παίζει στο Europa League την επόμενη σεζόν. Ένα καταστροφικό ενδεχόμενο για μία ομάδα με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη.

Ο Βαλβέρδε έχει το προφίλ για να τον αντικαταστήσει και με βάση τα ρεπορτάζ, αυτό αποτελεί θέμα χρόνου. Ο Βαλβέρδε θα φέρει μαζί του και τον βοηθό του, Γιαν Ασπιάθου, ο οποίος επίσης ψάχνει σπίτι στην πόλη. Ο Βαλβέρδε έχει ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Βαλένθια στο παρελθόν. Έπιασε δουλειά στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 και έμεινε μέχρι τις 20 Ιουνίου του 2013, με απολογισμό 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 24 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ