Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 3-0

Με τον Μοράτα να πετυχαίνει δύο γκολ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 της Μαγιόρκα και έκανε ένα ακόμα βήμα για την τρίτη θέση.

Ακόμα πιο κοντά στην τρίτη θέση βρίσκεται πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πήρε άλλη μια νίκη αυτή τη φορά επί της Μαγιόρκα, η οποία… βυθίζεται και πλησιάζει στον υποβιβασμό. Με τον Μοράτα να έχει κέφια και να πετυχαίνει δύο γκολ, η ομάδα του Σιμεόνε δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο τελικό 3-0 και διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από την τέταρτη Σεβίλλη.

Οι Μαδριλένοι ήταν πιεστικοί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζοάο Φέλιξ για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά χρειάστηκαν ένα πέναλτι που κέρδισαν στο 25′ για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μοράτα να το εκτελεί δύο φορές. Στην πρώτη προσπάθειά του ο Ρέινα έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και το έδιωξε, αλλά στο VAR φάνηκε πως δεν πατούσε κανένα του πόδι στη γραμμή. Ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και αυτή τη φορά ο Μοράτα ευστόχησε για το 1-0 στο 29′.

Η Ατλέτικο συνέχισε να είναι πιεστική και να μην έχει κινδύνους από την Μαγιόρκα, που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, με αποτέλεσμα να βρει και δεύτερο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο. Ο Γιορέντε στο 45’+4′ μπήκε από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Μοράτα που σε κενή εστία έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Η Μαγιόρκα βγήκε λίγα μέτρα πιο μπροστά στο δεύτερο μέρος, είχε 1-2 καλές φάσεις στο ξεκίνημα, χωρίς να καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι. Και στο 79′ ήρθε και τρίτο γκολ για την Ατλέτικο, με τον Κόκε να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέινα για το τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ