Ερέρα για συμβόλαιο : «Θέλω να κάτσω και τα τέσσερα χρόνια»

Ερέρα για συμβόλαιο : «Θέλω να κάτσω και τα τέσσερα χρόνια»

Ο Αντερ Ερέρα μπορεί να μην είχε την καλύτερη αφετηρία με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του.

Ο Αντερ Ερέρα δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητες του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω των τραυματισμών. Ο 30χρονος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019, με στόχο να γίνει ο νέος ηγέτης του άξονα για τον γαλλικό σύλλογο. Ωστόσο, οι τραυματισμοί, του πρόσφεραν λίγες εμφανίσεις και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο Ισπανός μέσος, σε δηλώσεις του, έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από την κακή, πρώτη χρονιά αλλά θέλει να παλέψει και να προσφέρει στους πρωταθλητές Γαλλίας. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θέλει να ολοκληρώσει το τετραετές συμβόλαιο που έχει ενώ του αρέσει η ζωή στο Παρίσι. Φέτος, ο Ερέρα μέτρησε 18 συμμετοχές με μόλις ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ στην πενταετία του, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε απολογισμό 189 αγώνες, 20 τέρματα και 27 ασίστ.

Αναλυτικά, ο διεθνής άσος δήλωσε: «Θέλω να παραμείνω σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Έχω ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου εδώ. Είμαι συμπαίκτης με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου που στοχεύουν για τη Χρυσή Μπάλα κάθε χρονιά. Είμαι χαρούμενος εδώ. Μου αρέσει η καθημερινότητα. Θέλω να φθάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω ωραία εδώ, θέλω να είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ