Βρήκε τον αντί-Οσιμέν η Λιλ (pic)

Βρήκε τον αντί-Οσιμέν η Λιλ (pic)

Η Λιλ βρήκε τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Οσιμέν, στο πρόσωπο του Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά, εκτός Τουρκίας.

Η Λιλ πούλησε στον Βίκτορ Οσιμέν στην Νάπολι και ανακοίνωσε ήδη, τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης. Ο λόγος για τον Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο.

Η μετακίνηση του 35χρονου φορ είναι με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Μπεσίκτας. Αξιοσημείωτο δε, το γεγονός ότι θα αποχωρήσει για δεύτερη φορά από την Τουρκία, μέσα σε 18 χρόνια πορείας στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, η μόνη φορά που αποχαιρέτησε την χώρα του, ήταν τον Φλεβάρη του 2016, όταν είχε αποκτηθεί από την κινέζικη Γουάν και επέστρεψε ενάμιση χρόνο αργότερα. Ο 59 φορές διεθνής με την Τουρκία έχει αρκετή εμπειρία στην «πλάτη» του, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ. Συγκεκριμένα, μετράει 211 τέρματα σε 408 συμμετοχές εντός της χώρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ