Παρί Σεν Ζερμέν : Παρελθόν ο Σέρχιο Ρίκο (pic)

Παρί Σεν Ζερμέν : Παρελθόν ο Σέρχιο Ρίκο (pic)

Ο Σέρχιο Ρίκο αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα από μήνυμα στα social media.

Ο Σέρχιο Ρίκο αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη, αλλά δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ως εκ τούτου, οι Παριζιάνοι δεν θα χρησιμοποιήσουν την οψιόν αγοράς που είχαν και ο Ισπανός τερματοφύλακας θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο 26χρονος γκολκίπερ αποχαιρέτησε τη γαλλική ομάδα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ήταν τιμή μου να μοιραστώ την εστία και τα όνειρά μου με τον φίλο μου Κέιλορ Νάβας, καθώς και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους καταπλητικούς φιλάθλους μας.

Όταν την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έφτασα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είχα φανταστεί ότι θα συναντούσα μία οικογένεια σαν κι αυτή. Μία οικογένεια συμπαικτών και φίλων, που πάλεψαν ως το τέλος για να γράψουν ιστορία στο σύλλογο. Δυστυχώς, δεν επιστρέψαμε στο Παρίσι με το τρόπαιο, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το γκρουπ θα παλέψει για να ξαναβρεθεί σύντομα στον τελικό».

Ο Ρίκο έπαιξε σε 10 παιχνίδια με την Παρί με τη σημαντικότερη συμμετοχή του να είναι στον ημιτελικό του Champions League με τη Λειψία καθώς ο Κέιλορ Νάβας ήταν τραυματίας.

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος, η ομάδα του Παρισιού πρόκειται να κοιτάξει τις κινήσεις της για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα που θα έχει τη νέα σεζόν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ