Μονακό : Πυροδοτεί «βόμβα» με Φόλαντ (pic)

Μονακό : Πυροδοτεί «βόμβα» με Φόλαντ (pic)

Η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά, στην απόκτηση του Κέβιν Φόλαντ της Λεβερκούζεν και είναι έτοιμη να «ταράξει» τα νερά της μεταγραφική αγοράς.

Η Μονακό θέλει να επιστρέψει στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις, από τις οποίες απέχει πολύ την τελευταία διετία. Η πρόσληψη του Νίκο Κόβατς μπορεί να έφερε άλλον αέρα στον σύλλογο, ωστόσο το ρόστερ χρειάζεται αρκετή ενίσχυση.

Σύμφωνα με την «Bild», ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να πάρει πάνω του, την επιθετική λειτουργία της ομάδας, είναι ο Κέβιν Φόλαντ. Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Λεβερκούζεν με ένα ποσό που αγγίζει τα 25 εκ. ευρώ.

Πλέον, απομένει η θετική απάντηση του παίκτη για να ολοκληρωθεί το «μπαμ» της Μονακό και να βρει, επιτελούς, τον επιθετικό που χρειάζεται. Ο 28χρονος Γερμανός φορ έχει περάσει όλη την καριέρα του στα γερμανικά γήπεδα, πρωταγωνιστώντας με τις Χονφειχάιμ και Λεβερκούζεν. Με την δεύτερη, μέσα σε τέσσερα χρόνια, έχει μετρήσει 148 συμμετοχές με 50 γκολ και 32 ασίστ στο παλμάρε του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ