Ligue 1 : Χωρίς φιλάθλους το Νις – Παρί

Ligue 1 : Χωρίς φιλάθλους το Νις – Παρί

Παρότι που ο αγώνας Νις - Παρί είχε αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί με μια μικρή παρουσία κόσμου, τα νέα μέτρα της γαλλικής κυβέρνησης έφεραν αλλαγές, με την αναμέτρηση να διεξάγεται εν τέλει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και το νέο κύμα κορωνοϊού στη Γαλλία έχει φέρει σε επιφυλακή την κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να πάρει νέα δραστικά μέτρα. Ο νέος περιορισμός των ατόμων σε μαζικές εκδηλώσεις οδήγησε τη Νις και την ομοσπονδία του γαλλικού ποδοσφαίρου να ανακοινώσουν πως η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μπορεί η αρχική απόφαση να ήταν να γίνει ο αγώνας υπό την παρουσία μιας μικρής μερίδας κόσμου, ωστόσο τα νέα μέτρα έφεραν τις αναμενόμενες αλλαγές, με όλες τις συσχετιζόμενες πλευρές να συμφωνούν στο να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η Νις εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση.

«Η δημόσια υγεία είναι προτεραιότητα όλων. Δεν μπορούμε να φέρουμε αντίρρηση σε αυτή την απόφαση, αλλά μόνο να τη σεβαστούμε. Με όλο το σεβασμό στους οπαδούς μας. Ήταν ήδη περιορισμένη η παρουσία κόσμου, με 5.000 θεατές. Σήμερα, έπεσε στα χίλια άτομα. Είναι μικρός αριθμός, οπότε, αυτό σημαίνει πως το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Είναι λυπηρό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ