Μαρσέιγ : Διαψεύδει για Γκεντουζί ο Βίλας Μπόας

Μαρσέιγ : Διαψεύδει για Γκεντουζί ο Βίλας Μπόας

Τα δημοσιεύματα περί επαφών της Μαρσέιγ με τον Ματέο Γκεντουζί της Άρσεναλ, διέψευσε ο προπονητής της Μαρσέιγ, Άντρε Βίλας Μπόας.

Κανένα ενδιαφέρον για τον Ματέο Γκεντουζί της Άρσεναλ, δεν υπάρχει στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ. Όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Άντρε Βίλας Μπόας, οι Γάλλοι δεν έχουν στα πλάνα τους τον μέσο των «κανονιέρηδων», ο οποίος έχει μπει στο «ψυγείο» από τον Μικέλ Αρτέτα, εδώ και δύο μήνες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μασσαλών ρωτήθηκε για κάποια ενδεχόμενη κίνηση μέσα στις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν άφησε καμία ελπίδα στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς δήλωσε πως από τη στιγμή που δεν θα πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, οι πιθανότητες να γίνει κάποια μεταγραφή είναι ελάχιστες.

«Όχι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκεντουζί. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που έχω και δεν πιστεύω πως θα πραγματοποιήσουμε κάποια μεταγραφή, εάν δεν αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες μας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν προτάσεις οπότε θα πορευτούμε όπως έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ