Πρόεδρος La Liga : «Ο Μπαρτομεόυ ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ»

Πρόεδρος La Liga : «Ο Μπαρτομεόυ ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ»

Βόμβα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στον έλεγχο του τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου!

Βόμβα στο ισπανικό ποδόσφαιρο και μάλιστα από τα χείλη του Χαβιέρ Τέμπας. Ο πρόεδρος της La Liga έκανε δήλωση που θα σηκώσει μεγάλη κουβέντα, καθώς ανέφερε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε υπό έλεγχο τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου!

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την παραίτηση της καταστροφικής διοίκησης του Μπαρτομέου. Ο πρώην πλέον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» μίλησε για την απόφαση, ενώ ανέφερε και τη συμφωνία του συλλόγου να συμμετάσχει στην European Super League.

Ο πρόεδρος της La Liga από την άλλη, έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στη Mundo Deportivo, με τον Ισπανό να αναφέρει πως οι πρόεδροι των δύο «γιγάντων» είχαν στενή συνεργασία, με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να κρίνει τις αποφάσεις του Μπαρτομέου!

«Ο Μπαρτομέου ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ. Αυτό πιστεύω. Η European Super League ήταν πάντοτε το όνειρο του Πέρεθ. Έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το θέμα, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Είναι ένα τρομερό λάθος αυτό, ο Μπαρτομέου δεν καταλαβαίνει τις οικονομικές επιπτώσεις που θα φέρει μια τέτοια κίνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ