Αλάμπα : Οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν

Αλάμπα : Οδεύει προς την Παρί Σεν Ζερμέν

Όλα δείχνουν πως ο Αυστριακός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν συνεχίζει τις επαφές με τον Νταβίντ Αλάμπα για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς απέσυρε την πρόταση της και ο διεθνής σέντερ μπακ αναμένεται να φύγει από τη Βαυαρία και το γερμανικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker», μολονότι έχει προτάσεις από Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, ο 30χρονος αμυντικός θα φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει για την παραμονή του στη Βαυαρία, που τον έκανε επαγγελματία πριν από 10 χρόνια, έχει αρνηθεί την πρόταση της Μπάγερν και έχει αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από την πλευρά της η Μπάγερν και ο τεχνικός της, Χάνσι Φλικ, ψάχνει για το διάδοχο του στην άμυνα και σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ έχει προκρίνει τη λύση του Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας έχει προτάσεις από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Μπάγερν πιστεύει πως μπορεί ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του αντί 60 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ