Πιελ για Ρέτσο : «Δεν θα διακόψουμε τον δανεισμό του»

Πιελ για Ρέτσο : «Δεν θα διακόψουμε τον δανεισμό του»

Ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Παναγιώτη Ρέτσου...

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Σεντ Ετιέν από την Λεβερκούζεν, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Έλληνας στόπερ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ουέσλεϊ Φοφανά, ωστόσο ένας τραυματισμός τον έχει κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανό τερματισμό του δανεισμού του Έλληνα στόπερ και επιστροφής του στη Γερμανία. Ωστόσο, ο προπονητής των «στεφανούα» διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο, κάνοντας λόγο για ανοησίες ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για άλλοτε αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά είπε: «Δεν θα σχολιάσω τις ανοησίες που ακούγονται από το εξωτερικό. Ο Πάνος έπαιξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε όσα ματς δεν είχε αγωνιστεί για αρκετούς μήνες.

Δημιουργήθηκε μια φλεγμονή στο ηβικό οστό και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είσαι ποτέ βέβαιος για το διάστημα που απαιτείται για την αποθεραπεία. Ο Πάνος είναι πολύ επαγγελματίας και μας λείπει πολύ γιατί ήρθε εδώ για να καλύψει τo κενό που άφησε ο Ουέσλεϊ Φοφανά. Το πότε θα επιστρέψει θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις που θα κάνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ